Gå till innehåll

Landvetter söker reseambassadör för ny direktlinje till Bristol

2018-04-12, kl. 13:02

Förra sommaren lanserades projektet Expedition Destination, ett initiativ där nyfikna äventyrare från hela Göteborgsregionen fick agera reseambassadörer på destinationer som kan nås direkt från flygplatsen. För att rivstarta andra omgången av Expedition Destination eftersöks nu reseambassadörer som vill uppleva Bristol i sydvästra England.

Förra sommaren lanserades projektet Expedition Destination, ett initiativ där nyfikna äventyrare från hela Göteborgsregionen fick agera reseambassadörer på destinationer som kan nås direkt från flygplatsen. Projektet blev en stor succé med tusentals ansökningar och efter flera avklarade ambassadörsresor fortsätter äventyret mot nya destinationer. För att rivstarta andra omgången av Expedition Destination eftersöker Göteborg Landvetter Airport nu reseambassadörer som vill uppleva Bristol i sydvästra England.

Trots att våren börjar närma sig finns det många som längtar lite extra efter sol och värme. För dessa erbjuder Landvetter chansen att möta våren i trendiga Bristol genom att bli flygplatsens reseambassadör. De utvalda reseambassadörerna får både resa och boende betalt i utbyte mot att utforska nya platser och dela med sig av sina upplevelser. Från och med i år kan de västsvenska resenärerna flyga direkt från Göteborg till Bristol med flygbolaget bmi.

– London har alltid varit ett populärt resmål men på senare tid har vi sett en ökad efterfrågan på fler destinationer i Storbritannien, så det är jättekul att vi nu kan erbjuda direktlinjer till både Bristol och Birmingham. Genom Expedition Destination söker vi nu ressugna från hela Göteborgsregionen som är redo att bli våra reseambassadörer för att utforska alla nya spännande resmål, säger Charlotte Ljunggren, flygplatsdirektör på Göteborg Landvetter Airport.

Utöver Bristol finns flera prisvärda destinationer och härliga resmål runtom Europa, till exempel Prag och Warszawa. För att bli reseambassadör och börja utforska världen behöver du bara gå in på Landvetters Expedition Destination-sida, välja ett resmål och motivera varför just du ska få åka. Den som inte vill resa själv behöver bara lägga till vem eller vilka som ska få följa med på resan.

– Vi vill komma så nära våra resenärers upplevelser som möjligt. Det bästa sättet att ta reda på vad våra resenärer gillar är att låta dem utforska världen på egen hand och sedan få möjlighet att berätta om upplevelsen, både för oss och för släkt och vänner i deras närhet. Där vill vi vara med och hjälpa till, fortsätter Charlotte Ljunggren.

Låt dig inspireras av tidigare reseambassadörers berättelser från fler spännande resmål och ansök på Landvetters webbplats.