Hyr kontor i Office One på Arlanda

Kontor med bästa flygplatsläge

På Stockholm Arlanda Airport kan du hyra kontor med bästa flygplatsläge. Office One ligger precis intill SkyCity, endast ett par minuter från terminalerna och flygplatsens andra kommunikationer. Med ett kontor här jobbar du nära både Stockholm och Uppsala. Dessutom kommer du närmare kunder och affärspartners i resten av Sverige och övriga världen.

Office One inrymmer 15 000 kvadratmeter kontorsyta fördelad på tio våningsplan. Här får du möjligheten att skapa en unik mötesplats utifrån dina behov. Oavsett vilka förutsättningar du har kan vi erbjuda flexibla lösningar som passar dig och ditt företag.

Planlösning och interiör

Kontor och interiör Office One

När du hyr kontor i Office One ges du möjlighet att forma och inreda lokalerna efter dina behov. Flygplatsläget och den internationella atmosfären får du på köpet. Interiören i Office One präglas av en varm och välkomnande känsla. Entrén är luftig och inredd i skandinavisk design med ljusa träinslag. På våningsplanen kan planlösning och inredning varieras för att skapa förutsättningar för olika typer av arbetsplatser och möten.

Se exempel på planlösning (pdf)

Vill du läsa mer om till exempel materialval och ljudnivåer, kolla in broschyren om Office One (pdf)

Du är även välkommen att ta en visuell rundtur här.

Vägbeskrivning - hitta till Office One (pdf)

Möt Beatrice på Dovista Sverige

En av Sveriges ledande fönstertillverkare, Dovista Sverige, flyttar in i nybyggda kontorshuset Office One under våren 2019. Vi tog kontakt med Beatrice K Henriksson för att få veta mer om företaget och varför de väljer att etablera kontor på Stockholm Arlanda Airport.
Beatrice Henriksson

Hallå där, Beatrice K Henriksson! Berätta lite om Dovista Sverige

Vi ingår i den danska Dovista-koncernen – och sedan ett par år tillbaka är jag ansvarig för hela Dovistas svenska verksamhet som består av Svenska Fönster med varumärkena SP och Traryd samt Mockfjärds och Snidex. Vi tillverkar och säljer kvalitetsfönster i trä till både privatpersoner och företag inom byggentreprenad, främst via byggfackhandeln. Vi utför även installation via Mockfjärds.

Ni flyttar in i Office One under våren 2019. Varför väljer ni att öppna kontor på Stockholm Arlanda Airport?

Idag har Dovista Sverige verksamhet i Edsbyn, Söderhamn, Borlänge och Burträsk. Flera av våra koncernfunktioner är utspridda över norra Europa och vi har länge känt behov av ett kontor i Stockholm – som knutpunkt för vår organisation, för att kunna attrahera specialistkompetens och för att komma närmare våra kunder. För oss är läget på Stockholm Arlanda Airport bättre än Stockholm city eftersom många av våra medarbetare och kunder reser in med flyg, tåg och bil. Vi uppskattar också närheten till flygplatsen då vi har många besökare från Danmark, men också från andra delar av världen.

Hur många av er era medarbetare kommer att arbeta på Arlanda?

Kontoret på Arlanda kommer att fungera som en mötesplats och projektkontor för samtliga medarbetare i Dovista Sverige. Vi etablerar vårt Framtidslabb här och samlar expertkunskap inom byggentreprenad. Ett antal kommer ha sin fasta arbetsplats på Arlanda, men det kommer framförallt att bli en knutpunkt – för både medarbetare och kunder.

Namn: Beatrice K Henriksson

Titel/roll: Vice President i den danska fönsterkoncernen Dovista A/S med ansvar för Sverige samt vd för den största enheten i Sverige, Svenska Fönster.

På fritiden: Jag älskar att träna och resa tillsammans med min familj. En höjdpunkt på året är vår årliga skidsemester tillsammans med en stor skara vänner.

Bästa flygplatstipset: Eftersom jag reser mycket och oftast tidigt på morgonen, passar jag på att äta frukost efter att jag har checkat in. Det finns många trevliga caféer och är ett trevligt sätt att starta resan. 

United Spaces öppnar i Office One våren 2019

En av Nordens ledande aktörer inom coworking, United Spaces, öppnar inom kort i Office One (på plan 1 och 2).
United Spaces erbjuder flexibla kontorslösningar och förstklassiga mötesrum.  

Läs mer om United Spaces här.

Varför hyra kontor på Arlanda?

För att underlätta ditt val har vi sammanställt några av fördelarna med att flytta ditt kontor till Office One och Arlanda.
 • Arlanda ligger bara 20 minuter från Stockholm och Uppsala, en region med stark tillväxt.
 • Från Arlanda finns det goda kommunikationer till flera andra städer i Sverige.
 • Ett kontor med flygplats tar dig närmare kunder och kollegor i hela världen.
 • Du går till terminalerna på ett par minuter och kan smidigt flyga vidare till över 180 destinationer.
 • Du sparar viktig mötestid när du kan ta emot dina besökare redan på flygplatsen.
 • Office One ligger mitt i Airport City Stockholm, flygplatsstaden som växer fram kring Arlanda.
 • Det finns flera hotell i närheten, bland annat två i SkyCity.
 • Det finns träningsmöjligheter både före, under och efter arbetstid.
 • Du har apotek, vårdcentral, banker, kemtvätt och annan service inom räckhåll.
 • När du ska äta frukost, lunch eller middag har du många ställen att välja mellan.
 • Du får ett modernt kontor med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation.
 • Atmosfären – den måste upplevas.

Fakta om byggnaden

Byggnaden är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning. Den är försedd med högkvalitativ isolering, klimatstyrning och ventilation och kommer att certifieras enligt miljöcertifieringssystemet BREEAM-SE.

Uthyrningsbar yta: 250–10 000 kvm. 1 070 kvm per våningsplan.
Typ: Kontor, showroom, möteslokal
Byggår: 2018
Våningsplan: Totalt 10 våningsplan.
Tillträde: Hösten 2018.
Takhöjd: 2,7 meter i kontorsplan
Tele/data: Kanalisation finns. Framdragning av tele och data görs av hyresgäst. Fiber till ansluningspunkt finns i varje lokal.
Parkering: Finns på området.
Rumsluftstemperatur: Sommar 22 grader (+5 grader, -2 grader). Vinter 22 grader (+2 grader, -2 grader).
Kyla: Kyla tillförs via kylbafflar samt via kyld tilluft.
Värme: Värme tillförs via radiatorer och tilluft.
Luftstyrning: Grundflöde med koldioxid-styrning
Belysning: Allmänbelysning, 300 lux.
Inbrottsskydd: Säkerhets-/skyddsklass 2 och inbrottslarmsystem i larmklass 2.
Brandskydd: Helsprinklat, i övrigt enligt gällande myndighetskrav.
Solskydd: Invändig motoriserad och brukarstyrd solskyddsgardin.

Kommunikationer

Tycker du att Arlanda känns avlägset? Då är det dags att tänka om. Till Stockholm tar det bara 20 minuter med Arlanda Express. Lika kort tid tar pendeltåget till Uppsala.

Närliggande orter når du snabbt och smidigt med bil, pendeltåg och buss. Även Flygbussarna är ett alternativ för många av flygplatsens anställda. Det finns bland annat linjer till Bromma och Liljeholmen.

På bekvämt pendlingsavstånd finns även orter som Enköping, Västerås och Gävle, som SJ trafikerar med sina regionaltåg. Till London flyger du på två och en halv timme, Amsterdam ligger endast två timmar bort och till Oslo tar det bara 55 minuter.

Arlanda Express 

SJ 

SL 

UL 

Flygbussarna 

Kontakta oss

Vill du veta mer om möjligheterna i Office One eller få en rundtur i byggnaden? Ring Andreas Wallebom, Leasing Manager, telefon 010-109 13 35, eller fyll i kontaktformuläret så tar vi kontakt med dig.