Gå till innehåll

​​Daniel Wellington öppnar ny pop-up butik på Arlanda

2017-08-02, kl. 14:08

Den svenska klockjätten Daniel Wellington öppnar en ny pop-up butik på Stockholm Arlanda Airport. Förutom ordinarie sortiment kommer butiken att erbjuda nyheter som säljs exklusivt i butiken och online. Därmed finns de endast tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.

- Vi ser fram emot att möta resenärer på Arlanda och ge dem en möjlighet att ta del av våra produkter på resande fot. Daniel Wellington är inne i en väldigt expansiv fas och vår ökade retailnärvaro är ett naturligt steg i vår globala expansionsstrategi. Vi är givetvis glada att öka vår närvaro på vår hemmamarknad, säger Ola Melin, kommunikationsansvarig på Daniel Wellington.

Popup-butiken finns i Terminal 5 och är öppen till och med 30 januari 2018. Det reseanpassade utbudet består förutom ordinarie produkter även av produkter som säljs exklusivt i de egna försäljningskanalerna, och därmed endast finns tillgängliga hos ett fåtal återförsäljare i världen.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett bredare reseproduktutbud på Arlanda. Flygplatser är idealiska arenor för varumärken som expanderar, både genom mixen av människor och nationaliteter men även för att många resenärer är öppna för att testa något nytt, säger Magnus Ros, chef för Commercial Services på Swedavia.