Avgångar

Väntetider på flygplatsen vid avresa har förbättrats och stabiliserats. Det är främst risk för längre väntetider på morgonen då många flyg ska avgå inom en kort tidsperiod.

Väntetider kan även uppstå tillfälligt även under andra delar av dagen. Även reseintensiva perioder som lov och runt högtider kan leda till längre väntetider.  Därför ber vi dig att komma när din incheckning och bagageinlämning öppnar. Klicka på din avgång för att få information om öppettider för incheckningen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Ändrad avgångstid innebär inte automatiskt ändrad incheckningstid. Informationen uppdateras var femte minut. Kontrollera med flygbolaget vad som gäller för resan. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är en sammanställning av information som Swedavia erhåller från flygbolag och handlingagenter. Swedavia kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Swedavia har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de publicerade uppgifterna.