Avgångar

Just nu är det risk för långa väntetider på flygplatsen. Därför ber vi dig att komma när din incheckning/bagageinlämning öppnar. Oftast är det 3 timmar före avgång, klicka på din avgång för att se vad som gäller för din resa. Vill du veta mer om hur du förbereder dig inför din resa? Klicka här och få tips på hur du kan förbereda dig hemma och vad som är viktigt att tänka på när du kommer till flygplatsen.

Terminal 4 har öppnat igen. Ryanair har sin incheckning där, för både inrikes- och utrikestrafik. Även andra flygbolag kan ha flyg som avgår från gate C30-C44 i Terminal 4. Observera att incheckning då sker i Terminal 5. Den som endast har handbagage kan använda säkerhetskontrollen i Terminal 4 eller Terminal 5. Checka gärna in digitalt innan du kommer till flygplatsen.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Ändrad avgångstid innebär inte automatiskt ändrad incheckningstid. Informationen uppdateras var femte minut. Kontrollera med flygbolaget vad som gäller för resan. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är en sammanställning av information som Swedavia erhåller från flygbolag och handlingagenter. Swedavia kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Swedavia har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de publicerade uppgifterna.