Gå till innehåll

Avgångar

Här kan du se information om när ditt flyg avgår samt vilken tid din incheckning och bagageinlämning öppnar.

 

Som en generell riktlinje rekommenderar vi resenärer som ska resa inom Europa att komma till flygplatsen 2,5-2 timmar före avgång. Resenärer som ska resa utanför Europa rekommenderas vara på plats 3,5-3 timmar före avgång.
Du som resenär ansvarar alltid för att säkerställa via ditt flygbolag vad som gäller för den aktuella flygningen samt hålla dig informerad om uppdateringar.

Observera att det endast går att se avgångar 5 dagar fram i tiden.

 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Ändrad avgångstid innebär inte automatiskt ändrad incheckningstid. Informationen uppdateras var femte minut. Kontrollera med flygbolaget vad som gäller för resan. Ankomst- och avgångsinformation som publiceras på denna webbplats är en sammanställning av information som Swedavia erhåller från flygbolag och handlingagenter. Swedavia kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle. Swedavia har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de publicerade uppgifterna.