På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Hitta på flygplatsen

Kartor, terminaler och flygplatsinformation

Information om terminalerna och kartor över flygplatsen.
Översiktskarta Arlanda

Flygplatsen har fyra terminaler: 2, 3, 4 och 5. Inrikes flygtrafik går från terminalerna 3 och 4 och utrikes flygtrafik går från terminalerna 2 och 5.

SkyCity, mellan Terminal 4 och 5, är inte en terminal med ankommande och avgående flyg utan en del av flygplatsen som är helt öppen för både resenärer och allmänheten. Här finns också Arlanda Centralstation.

Shopping, mat och service

Det finns butikerrestauranger och service både före och efter säkerhetskontrollerna. I SkyCity finns även banker, apotek, hotell och konferensanläggningar.

Kartor över terminaler

Terminal 2
Terminal 3
Terminal 4
Terminal 5
SkyCity
Översiktskarta

Parkeringskartor

Övergripande parkeringskarta

Hämta och lämna på flygplatsen

När du ska hämta eller lämna någon på flygplatsen följer du vägskyltningen som visar parkering för Ankommande eller Avresande. Det går även utmärkt att parkera i något av parkeringshusen som ligger närmast terminalerna. Timpriset är det samma oavsett vilken parkering du väljer.

Du kan betala med kort eller med mobilen via Easypark eller Mobil.

Försenat/förlorat bagage

Har ditt bagage blivit försenat eller har det inte kommit fram? Då kontaktar du ditt flygbolags bagageservice, du hittar kontaktuppgifter på sidan om bagage.