Gå till innehåll

Elektronikkedjan Capi kommer till Sverige

2013-04-02, kl. 10:00

Under april kommer elektronikkedjan Capi att öppna tre stycken butiker på Stockholm Arlanda Airport och en på Göteborg Landvetter Airport. På Arlanda kommer butikerna att finnas på terminal 2, terminal 4 och terminal 5. På Landvetter ligger butiken vid Gate 18. Butikerna på Arlanda öppnas under april och på Landvetter kommer man att öppna i maj.

Under april kommer elektronikkedjan Capi att öppna tre butiker på Stockholm Arlanda Airport och en på Göteborg Landvetter Airport. På Arlanda kommer butikerna att finnas på terminal 2, terminal 4 och terminal 5. På Landvetter ligger butiken vid Gate 18. Butikerna på Arlanda öppnas under april och på Landvetter öppnas butiken i maj.

Capi är en holländsk elektronikkedja som specialiserat sig på att driva butiker på flygplatser och profilerar sig med att erbjuda unika shoppingupplevelser och konkurrenskraftiga priser. Capi har en stark nordisk närvaro och har varit etablerade på flygplatser sedan 1957, men kommer först nu till Sverige.

– Vi är mycket glada över att Capi öppnar på Arlanda och Landvetter. Vi vill kunna erbjuda våra resenärer upplevelser i form av bra och spännande shopping. Capis vision om att erbjuda de senaste produkterna till bästa möjliga pris ser vi som ett led i den satsningen, säger Michael Persson Gripkow, marknadsdirektör på Swedavia.

Capi säljer premiumvarumärken, nischvarumärken och det egna varumärket MiTone. Capis butiker är framtagna utifrån åtta marknadskoncept som baseras på specifika köpbeteenden hos resenärer.

– Capi har länge velat etablera sig på den svenska marknaden och den spännande utvecklingen på Arlanda och Landvetter under de senaste åren gör vår etablering till ett strategiskt och naturligt steg, säger Peter Wiggers, VD på Capi.

Butikerna på Arlanda öppnar under april och butiken på Landvetter öppnar i maj.