Gå till innehåll

Loreen tar plats i Hall of Fame på Stockholm Arlanda Airport

2012-06-28, kl. 10:00

Sångerskan Loreen satte Sverige på kartan med sin vinst i Eurovision Song Contest i Baku. Nu ska hon välkomna världen till Stockholm och Sverige genom sitt porträtt i Hall of Fame på Stockholm Arlanda Airport.

Loreen fick ett varmt välkomnande av sina fans när hon landade på Stockholm Arlanda efter sin seger i Eurovision Song Contest i Baku. Nu tar den högaktuella sångerskan plats i flygplatsens populära Stockholm Hall of Fame.

- Det är en fantastisk ära, och det känns stort att få vara en del av Stockholm Hall of Fame tillsammans med de andra svenska profilerna, säger Loreen, sångerska och artist.

Mer än 19 miljoner resenärer landar varje år på Stockholm Arlanda. I de två utrikesterminalerna möts både internationella besökare och hemvändande svenskar av Stockholm Hall of Fame. Porträttsamlingen består av över 100 kända och okända personer som står bakom Stockholms framgångar inom idrott, musik, mode, design, kultur, konst och affärsliv.

- Vi är mycket glada över att Loreen vill ge ett första välkomnande till Stockholmsregionen tillsammans med övriga personer som utgör Stockholm Hall of Fame på Arlanda. Med sin stora talang och starka personlighet är hon en bra ambassadör för vår huvudstad, säger Jan Lindqvist, informationschef på Stockholm Arlanda Airport.

Porträttet på Loreen sätts upp i Terminal 5 i början av juli.