Gå till innehåll

Michael Kors öppnar på Arlanda

2014-10-09, kl. 08:00

Modejätten Michael Kors öppnar en butik på Stockholm Arlanda Airport 1 december 2014. Den nya väsk- och accessoarbutiken är ännu ett steg mot ett lyxigare utbud av internationella varumärken på flygplatsen.

I takt med att alltfler resenärer flyger från Arlanda ökar efterfrågan på nya butiker och flygplatsen fortsätter satsningen på fler premiumvarumärken. En av nyheterna är att Michael Kors öppnar en ny butik för lyxmode på Terminal 5. Detta är den andra Michael Kors-butiken som öppnar i Sverige. Resenärerna kommer att erbjudas ett spännande utbud av väskor, klockor, smycken och accessoarer från hela Michael Kors sortiment.

Michael Kors ses av många som mästaren av amerikanskt snyggt och bärbart lyxmode, och är känd för sina glamourösa, tidlösa plagg och accessoarer med inspiration från den typiska New York-kvinnan.

-  Vi vet att många av våra resenärer gärna kommer tidigare till flygplatsen för att shoppa, äta och insupa atmosfären. Att öppna Michael Kors-butiken ligger väl i linje med vår ambition att erbjuda våra resenärer starka varumärken och en bra upplevelse när de reser från Arlanda, säger Kjell-Åke Westin, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Under förra året öppnades och uppdaterades över 40 nya butiker och restauranger på Arlanda. Däribland genomfördes ett lyft av Terminal 5 för att möta efterfrågan på fler starka internationella varumärken. Tidigare nyetableringar har varit Lexington och Victoria’s Secret och ett Haute Parfumerie.