Gå till innehåll

Ny direktlinje till Bilbao från Arlanda med Norwegian

2017-12-27, kl. 09:15

Norwegian fortsätter att expandera på Stockholm Arlanda Airport och lanserar nu en direktlinje till Bilbao. Linjen öppnar i maj 2018 då Norwegian börjar flyga direkt två gånger i veckan till den populära staden i norra Spanien som är ett av de mest populära länderna bland svenska resenärer.

Den nya flyglinjen innebär att Norwegian nu flyger direkt till nio spanska destinationer från Arlanda: Bilbao, Barcelona, Madrid, Alicante, Malaga, Gran Canaria, Teneriffa, Fuerteventura och Mallorca.

- Norwegian har starkt bidragit till att fler destinationer i världen nu kan nås direkt från Arlanda. Deras tillväxt på våra flygplatser ger en ökad tillgänglighet till och från Sverige. Vi är även väldigt glada över årets starka tillväxt då vi passerat 26 miljoner resenärer och att vi kan inleda det nya året med ytterligare en direktlinje från Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Norwegian fasar löpande in nya flygplan och har en av de yngsta och mest miljöanpassade flygplansflottorna i världen. Idag består flottan av 145 flygplan.

För mer information, kontakta Swedavia pressjour, telefon 010-10 90 100 eller press@swedavia.se