Gå till innehåll

​​Nytt porträtt på Kronprinsessfamiljen presenteras först på Arlanda

2018-10-16, kl. 11:30

I dag avtäcks ett nytt porträtt i galleriet Welcome to my hometown på Stockholm Arlanda Airport. Det är fotograf Linda Broström som tagit det officiella porträttet av H.K.H. Kronprinsessan tillsammans med sin familj.

I dag avtäcks ett nytt porträtt i galleriet Welcome to my hometown på Stockholm Arlanda Airport. Det är fotograf Linda Broström som tagit det officiella porträttet på H.K.H. Kronprinsessan tillsammans med sin familj.

– Vi är givetvis stolta över att det är i vårt galleri som detta officiella porträtt på Kronprinsessan, Prins Daniel, Prinsessan Estelle och Prins Oscar presenteras först. Tanken med Welcome to my hometown är att visa upp Stockholms styrkor, vilket Kronprinsessfamiljen verkligen är exempel på. Det är ett mycket fint porträtt och en ära för mig att få avtäcka det här på Arlanda, säger Peder Grunditz, flygplatsdirektör på Stockholm Arlanda Airport.

Porträttet kommer att finnas i Welcome to my hometown-galleriet i Terminal 2. Porträttet ersätter det tidigare familjeporträttet i galleriet som togs innan Prins Oscars födelse. Det nya porträttet är taget av fotograf Linda Broström.

För användning av porträttet, vänligen kontakta foto@royalcourt.se

För mer information, kontakta Swedavias pressjour på telefon 010-109 01 00 eller press@swedavia.se