Gå till innehåll

Stockholm Arlanda Airport bjuder på en resa genom höstens mode

2011-09-29, kl. 09:04

Torsdagen den 29 september och fredagen den 30 september förvandlas Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport till en stor modevisning. Höstens varma färger visas upp i samarbete med flygplatsens butiker. Modellerna dyker upp runt om i terminalen.

 – Resan början redan på flygplatsen, därför vill Stockholm Arlanda erbjuda resenärerna annorlunda och positiva upplevelser innan de går ombord på flyget. Med modevisningen hoppas vi inspirera till en ny höstgarderob genom att visa upp vårt breda utbud av mode. Det här är ett bra tillfälle för oss att introducera höstens mode för alla våra resenärer, säger Roel Huinink, VD på Arlanda Schiphol Development Company, som driver butiker och restauranger på Stockholm Arlanda Airport.

Bland de varumärken som erbjuds på Stockholm Arlanda Airport finns Gant, Tiger, Ralph Lauren, Sand, Boss orange, Camilla Thulin och Hugo Boss.

– Vi har ett utbud som innebär både bredd och exklusivitet. Med hjälp av populära varumärken så har vi en bra försäljning, men för oss är det viktigt att alltid öka servicen, därför är en modevisning ett bra sätt att nå ut. Resenärerna är inte sällan stressade och upptagna med sin kommande resa, trots det handlar de mycket på våra flygplatser. En modevisning blir ett tillfälle att stanna upp, se höstens mode och låta sig inspireras, säger Roel Huinink.


Tidpunkt: torsdag den 29 och fredag den 30 september, klockan 14.00-20.00.

Plats: Terminal 5 (efter säkerhetskontrollen)


För mer information:
Roel Huinink, VD Arlanda Schiphol Development Company,
nås via Swedavias pressfunktion, 08-797 87 77