På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}
Destination:

Miami

Miami

Hela Miami utstrålar glamour och elegans med en kosmopolitisk attityd. Strålande Miami ligger inbäddad på Atlantkusten i Floridas sydligaste spets, vilket gör det soligt och varmt året runt. Det är Nordamerika med en twist av Västindien, en touch av Latinamerika och en antydan av Europa. Tillsammans utgör de Miamis kulturliv. Det här är en plats där du kan hitta vackra stränder, enastående nattliv, massor av affärer och läckra restauranger. Även om det finns ett överflöd av saker att göra i staden och på stranden så njuter besökare av att åka på endagsutflykter för att se den hisnande omgivningen i Miami.
Avgångar
Stockholm Arlanda - Miami
Laddar avgångar..

Just nu hittar vi inga avgångar. Det kan bero på att det inte finns några direktflyg till din destination just idag. Gå vidare till tidtabellen för att hitta förslag på bästa resväg.

Tidtabell
The Art Deco Historic District

Art Deco-området byggdes på 1930-talet i Miami Beach som dekorerade staden med exotiska geometriska motiv. 800 byggnader har restaurerats vilket gör detta till den största gruppen av Art Deco-arkitekturer i världen.

Adress
1001 Ocean Drive, Miami Beach, Miami
South Beach

Stranden South Beach - lokalt känd som "SoBe" - ligger på spetsen av ön utanför Miami, kantad av ett brett bälte med vit sand, med en mängd hotell, restauranger och barer. SoBe är allmänt känd som den hetaste nattklubbsscenen i världen, det är inte ens i närheten av Ibiza!

Adress
Ocean Drive, South Beach, Miami
Miami International Airport (MIA)

Miami International Airport (MIA) är en av de mest trafikerade flygplatserna i världen och ligger 14 kilometer nordväst om Miami. Taxi finns alldeles utanför bagageutlämningen och där finns också en 24-timmars "Super Shuttle van". Busstrafiken länkar flygplatsen samman med alla områden i Miami-Dade County. "Tri-Rail" tåg kan nås på Airport Station strax öster om flygplatsen. Det är värt att fråga ditt hotell i förväg om de erbjuder transfer från och till flygplatsen. Ett Info-Center finns på nivå 2 i Concourse E på flygplatsen, som också har en bank, post, apotek, bagageförvaring, bankomater, samt flera biluthyrningsföretag.

Adress
Miami International Airport (MIA)
Fort Lauderdale Airport (FFL)

Fort Lauderdale Airport (FFL) ligger 40 kilometer från centrala Miami. Bussar tar dig från flygplatsens terminaler till Tri-Rails pendeltåg till Miami. Yellow Cabs taxibilar finns på efterfrågan vid alla tidpunkter på flygplatsen. Ute på trottoaren utanför bagageområdet på varje terminal, kan du hitta priser publicerade på väggen. Det finns också ett hyrbilscentrum med många av de stora biluthyrningsföretagen representerade. De fyra terminalerna på Fort Lauderdale Airport erbjuder också samma bekvämligheter som Miami International Airport.

Adress
Fort Lauderdale Airport