Espresso House

Sugen på riktigt kvalitetskaffe? Då ska du besöka någon av Espresso Houses enheter på Arlanda: Den ena i Sky City och den andra i ankomsthallen på Terminal 5. Från klockan sex på morgonen (vardagar) säljs ursprungsmärkt kaffe av specialbönor från hela världen – och mackor, sallader och bakverk från kedjans eget bageri.

Kategori: Café Glutenfritt Laktosfritt Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
Veganskt
Glutenfritt
Laktosfritt
Vegetariskt

Det svenska kaféet som öppnade i Lund 1996 och blev den största kaffebarkedjan i Norden. En av hemligheterna bakom succén är tonvikten på hantverk, kvalitet och aromer. På Espresso House görs gourmetkaffe från särskilt utvalda plantager i Brasilien, Etiopien, Guatemala och Tanzania.

Enheterna på Arlanda har även ett brett urval av kalla drycker, smoothies och lemonader. Bakverken blir till för hand i det egna bageriet i Malmö. Chokladbollarna är handrullade, focaccian bakas av italienskt mjöl och surdegen är äkta vara. Och är du bara ute efter en munsbit kan du välja en småbakelse eller minisallad.

Espresso House-kaffet är märkt Direct Trade, Single Estate eller Single Origin. Det innebär bland annat att kaffet köps in i nära samarbete med odlaren och att bönans väg till din kopp är fullt spårbar.

Webbsida: espressohouse.se

Espresso House

Hitta hit

1

Espresso House

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag–fredag 06.30–20.00
Lördag 08.00–18.00
Söndag 08.00–20.00

2

Espresso House

Terminal 5 Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag–fredag 06.00–24.00, lördag–söndag: 07.00–24.00