På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Espresso House

Den första kaffebaren som du möter innanför den stora entrén i ankomsthallen på Terminal 5 är Espresso Houses nya expressenhet. Från klockan sex på morgonen till midnatt säljs ursprungsmärkt kvalitetskaffe av specialbönor från hela världen – och mackor, sallader och bakverk från kedjans eget bageri.

Kategori: Café

Det svenska cafét som öppnade i Lund 1996 och blev den största kaffebarkedjan i Norden. En av hemligheterna bakom succén är tonvikten på hantverk, kvalitet och aromer. På Espresso House görs gourmetkaffe från särskilt utvalda plantager i Brasilien, Etiopien, Guatemala och Tanzania.

Enheten på Arlanda har även ett brett urval av kalla drycker, smoothies och lemonader. Bakverken blir till för hand i det egna bageriet i Malmö. Chokladbollarna är handrullade, focaccian bakas av italienskt mjöl och surdegen är äkta vara. Och är du bara ute efter en munsbit kan du välja en småbakelse eller minisallad.

Espresso House-kaffet är märkt Direct Trade, Single Estate eller Single Origin. Det innebär bland annat att kaffet köps in i nära samarbete med odlaren och att bönans väg till din kopp är fullt spårbar.

Öppettider: Måndag-Fredag: 06.00-00.00
Lördag-Söndag: 07.00-00.00

Placering: Terminal 5, ankomsthallen

Utbud: mackor, bakverk, kalla och varma drycker

Prisklass: varma mackor från 49 kr

Tidsgaranti: ja

Kontakt: Espresso House
Stockholm Arlanda Airport
Terminal 5, Ankomst
190 45 Stockholm

Webb: espressohouse.se

 

Hitta hit

1

Espresso House

Terminal 5 Före säkerhetskontrollen