Espresso House

Besök någon av Espresso Houses enheter på Arlanda: Den ena i SkyCity och den andra i ankomsthallen i Terminal 5. Ursprungsmärkt kaffe av specialbönor från hela världen – och mackor, sallader och bakverk från kedjans eget bageri.

Kategori: Café Glutenfritt Laktosfritt Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

På Espresso House brinner vi för kaffe. Vårt uppdrag är att ge våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntningar. Vänlighet är vägledande för våra handlingar, både mot varandra, våra gäster och vår planet.

Vi anser att alla förtjänar riktigt gott kaffe. Det är vår vision att visa våra gäster i världsklass vad en kaffeupplevelse i världsklass är, och vi strävar efter att göra det genom att erbjuda högkvalitativt specialkaffe som har rostats i vårt eget rosteri. Dessutom har vi en bred meny med varma och kalla drycker, varm och kall mat samt bakverk från vårt eget bageri. Allt serveras av en vänlig barista i en riktigt mysig kaféatmosfär.

Espresso House Group har sedan starten 1996 vuxit till ett ledande premium Coffee shop- varumärke i Norden. Vi är etablerade i fem länder: Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.

Webbsida: espressohouse.se

Espresso House

Hitta hit

1

Espresso House

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen 06.00–20.00

2

Espresso House

Terminal 5: 1-24, F26-F69 Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen: 07.00-22.00