RC

Franskinspirerat konditori med exklusiva godsaker från det egna bageriet. Varje pralin, tryffel och bakverk görs för hand av lokala och ekologiska råvaror – så närproducerat som det kan bli. RC Chocolat drivs av Le Cordon Bleu-konditorn Ronny Latva och Charlotta Söör.

Kategori: Café Glutenfritt Laktosfritt Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 5 min 5 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt

Visst finns ett bageri på Arlanda. Det tillhör RC, det eleganta konditoriet som skapar sockerhantverk av högsta klass. Här möter den franska konditortraditionen moderna miljökrav. Allt från den utsökta glassen till de konstfulla tårtorna, bakverken och pralinerna är handgjort från grunden, ekologiskt och lokalproducerat. Godbitar som du antingen kan köpa med dig eller avnjuta på plats, med en kopp varm choklad eller kaffe.

I konditoriet och chokladproduktionen på Arlanda tillverkar vi våra tårtor och bakelser, glass och sorbeter samt våra populära chokladpraliner och chokladprodukter. Precis som i all vår tillverkning arbetar vi bara med rena råvaror och läger stort fokus på hantverket. I de öppna härliga lokalerna med utsikt mot Terminal 5 tar vi även emot slutna sällskap för chokladprovning samt choklad och tårtkurser.

Grundaren och chefspatissiern Ronny Latva är diplomerad från Le Cordon Bleu och medlem i svenska konditorlandslaget. Tillsammans med Charlotta Söör startade han RC år 2002. De driver även ett bageri och konditori ett par mil från flygplatsen, i historiska staden Sigtuna. På Arlanda hittar du RC i SkyCity samt på två platser i Terminal 5.

Logo RC Cafe & Patisserie

Hitta hit

1

RC

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Serveringen är tillfälligt stängd men bageriet har öppet för att köpa kaffe och bröd.

Lördag−söndag: Stängt

Telefon:

08-594 803 85
2

RC

Terminal 5 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag-lördag: 04.30-19.30
Söndag: 04.30-20.30

Telefon:

073-250 15 11
3

RC

Terminal 5 Efter säkerhetskontrollen

Öppettider:

Dagligen 04.00-17.00

Telefon:

076-164 57 64