Gå till innehåll

BRA flyger från Terminal 3

2024-06-28, kl. 15:13

I sommar genomför Swedavia banunderhåll på Bromma Stockholm Airport vecka 30–31. BRA flyttar då sin trafik till Terminal 3 på Stockholm Arlanda Airport. Om du ska resa med BRA till eller från Stockholm under de aktuella datumen (22 juli – 4 augusti), se mer information på BRAs webb.

Orlando_Bostrom_0916.tif

Flygsäkerheten är grunden för allt vi gör i Swedavia och underhållsarbeten av olika slag görs löpande för att bibehålla en hög flygsäkerhet på våra flygplatser. På Bromma Stockholm Airport genomför Swedavia under vecka 30–31 2024 banunderhåll. Flygplatsen kommer att vara helt stängd för flygtrafik under dessa två veckor.

Inga flyg kommer att starta och landa på flygplatsen mellan 22 juli och 4 augusti. Vissa reguljära avgångar är planerade att flyttas till Stockholm Arlanda Airport under de aktuella veckorna. Om du planerar att resa under de aktuella datumen, kontakta ditt flygbolag för information om specifika avgångar. Icke reguljär flygtrafik, inklusive ambulansflyget, planerar att under de aktuella veckorna flytta sin trafik till Arlanda.

Om du ska resa med BRA till eller från Stockholm under de aktuella veckorna, se mer information på BRAs webb.