Gå till innehåll

Eurowings expanderar med en ny direktlinje till Beirut från Arlanda

2023-06-16, kl. 10:30

Eurowings fortsätter att expandera på Stockholm Arlanda Airport genom att lansera en ny direktlinje till Beirut. Utöver att bemöta den ökade efterfrågan på en direktlinje till Libanons huvudstad, blir etableringen ett välkommet tillägg till det stora utbudet av destinationer som redan trafikeras av Eurowings från flygplatsen.

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Swedavias Stockholm Arlanda Airport. Sedan de först etablerade sin svenska bas sommaren 2022 har Eurowings lagt till en mängd olika destinationer i sitt utbud. Denna nya direktlinje till Libanons huvudstad Beirut kommer att möta den ökade efterfrågan på resor till Mellanöstern och är ett välkommet tillskott till Arlandas totala utbud av destinationer.

Utöver Beirut, trafikerar Eurowings även direktlinjer till Malaga, Berlin, Köln/Bonn, Düsseldorf, Faro, Rom, Hamburg, Larnaca, Nice, Palma de Mallorca, Prag och Stuttgart från Stockholm Arlanda.

Med start den 6 september 2023 trafikerar Eurowings Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Beirut (BEY) upp till två gånger i veckan, på onsdagar och söndagar, fram till slutet av sommarschemat och upp till två gånger i veckan, på måndagar och fredagar, under vinterschemat. Eurowings använder en flotta av Airbus A320-flygplan till sin bas i Stockholm.

Biljetter finns till försäljning på Eurowings.se.