Gå till innehåll

Eurowings lanserar direktlinje till Prag

2021-11-30, kl. 09:33

Det tyska lågprisbolaget Eurowings adderar ytterligare en Europalinje och stärker tillgängligheten till Prag lagom till våren.

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I samband med sommarprogrammet 2022, planerar Lufthansakoncernens lågprisbolag att öppna en ny bas på Stockholm Arlanda i slutet av mars. I dagsläget erbjuder Eurowings direkttrafik från Arlanda till Hamburg och Düsseldorf, före pandemin även till Köln. Nu adderar de ytterligare en Europalinje och stärker tillgängligheten till Prag lagom till våren.

Prag är en populär långhelgsdestination för svenskar med sevärdheter som Karlsbron, gamla stan och Pragborgen att besöka. Drygt 200 000 resenärer reste till och från Prag från Sverige före pandemin under 2019 varav största andelen var turister och en knapp fjärdedel affärsresenärer.

Med start den 4 mars 2022 flyger Eurowings Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Prague Airport (PRG) direkt två gånger i veckan på fredagar och söndagar. Biljetter finns till försäljning. För mer information om aktuell trafik på Stockholm Arlanda Airport: swedavia.se/arlanda.

Eurowings erbjuder en transferprodukt vilket innebär att du kan boka anslutningsflyg vidare från andra flygplatser de trafikerar och ta med bagaget hela vägen. Eurowings är Lufthansakoncernens lågprisflygbolag och en del av världens största flygkoncern. De arbetar ständigt för förbättrat klimat- och miljöskydd och för att minska koldioxidutsläppen.