Gå till innehåll

Direktflyg till Turin ─ glada nyheter för skidentusiaster

2017-08-31, kl. 14:36

Glada nyheter för alla skidentusiaster! Från och med januari 2018 startar Blue Air en direktlinje till Turin från Stockholm Arlanda Airport. Härifrån nås smidigt italienska skidorter som Cervinia, Champoluc och Sestriere såväl som franska Serre Chevalier och La Grave.

Italienska Turin

Hitta resa till Turin

 

Flygbolaget Blue Air gör det nu ännu enklare för alla skidåkande resenärer att flyga direkt till en ort med smidiga förbindelser till skidorter i Alperna. Som huvudort i Piemonte är Turin i norra Italien även en spännande destination för alla som är intresserade av mat och dryck från regionen.

Turin är den andra destinationen som Blue Air flyger till från Arlanda efter att de öppnat en direktlinje till Bukarest förra året.

─ Vi är glada att Blue Air expanderar på Arlanda och gör en satsning på skidåkande svenskar i vinter. Efterfrågan på direktlinjer till Italien är fortsatt stark som också bevisas av att efterfrågan växer mer än utbudet så fort nya linjer startar. De senaste fem åren har flygtrafiken till populära Italien ökat med hela 50 procent, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Avgångarna med Blue Air från Arlanda till Turin sker på lördagar under perioden 20 januari till 24 mars 2018.