Gå till innehåll

Nordic Kitchen & Bar har öppnat

2024-02-14, kl. 09:04

Nu öppnar Nordic Kitchen & Bar på Stockholm Arlanda Airport. Med en meny och en design som sätter det nordiska och skandinaviska i fokus samt med stjärnkocken Michael Spiridon vid rodret hoppas restaurangen ta resenärerna med storm.

Sittplatser i restaurand framför glasvägg med utsikt över runway.

Restaurang Nordic Kitchen & Bar har en utsikt utöver det vanliga. Genom de höga glaspartierna som går från golv till tak är det första parkett för att kunna se alla flygplan som startar och landar. Nordic Kitchen & Bar kommer att stärka närvaron av Norden och Skandinavien på flygplatsen.

På Nordic Kitchen & Bar står det närproducerade i fokus. Maten som serveras är hållbar för både människor, djur och natur och inga konstgjorda tillsatser används i matlagningen. Restaurangen drivs av RC Café & Pâtisserie, och den som ska se till att maten håller den kvalitet som utlovas är stjärnkocken Michael Spiridon som blir köksmästare på Nordic Kitchen & Bar. Michael har en lång bakgrund från branschen, från stjärnkrogar som Gässlingen och Michel Bras till många välrenommerade krogar. De senaste åren har Michael varit Executive chef på Brasserie-gruppen och varit med och startat upp restaurangen Pas d´art.