Gå till innehåll

Norwegian lanserar ny direktlinje till Tromsö

2024-06-05, kl. 10:32

Med start den 31 oktober kommer Norwegian att utöka sitt utbud på Stockholm Arlanda Airport med en ny direktlinje till Tromsö. Den nya linjen kommer att trafikeras två gånger i veckan och bidrar till att tillgängligheten mellan den svenska huvudstaden och Nordnorge ökar markant.

Norwegian-plan med ett foto av Elsa Beskow flyger över molnen.

Norwegian fortsätter att expandera på Stockholm Arlanda Airport med en ny destination, Tromsö i norra Norge. Den nya linjen stärker det redan existerande utbudet från flygplatsen och är ett välkommet tillägg i Norwegians stora nätverk. Tromsö är den största staden i Nordnorge och ligger 350 kilometer norr om polcirkeln. Den vackra staden erbjuder många upplevelser med storslagna naturupplevelser och ett brett utbud av aktiviteter som vandring och valskådning. Under vintermånaderna mellan september och mars går det att beskåda spektakulära norrsken och under perioden maj till juli bjuder midnattssolen till storslagna äventyr.

Med start 31 oktober kommer den nya linjen mellan Stockholm Arlanda och Tromsö trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar.