Gå till innehåll

Norwegian lanserar nya direktlinjer till Madeira och Fuerteventura

2017-06-21, kl. 14:36

I november börjar lågprisbolaget Norwegian att flyga direkt till Madeira och Fuerteventura från Stockholm Arlanda Airport.
– Det finns ett mycket stort intresse bland resenärer i Sverige att flyga till södra Europa och det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda ytterliga två populära destinationer direkt från Stockholm, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressmeddelande.

Blommor med kust i bakgrunden på Madeira

Den 4 november är startdatumet för de nya linjerna som kommer att trafikeras en gång i veckan.

– Både Madeira och Fuerteventura har mycket att erbjuda och vi ser därför fram emot att önska resenärer välkomna ombord, säger Thomas Ramdahl.

Förutom de två nya linjerna utökar Norwegian sina avgångar till de redan befintliga linjerna till Marrakech och Tel Aviv, som kommer att trafikeras två gånger i veckan.

De nya linjerna:

  • Stockholm Arlanda (ARN) – Funchal/Madeira (FNC) kommer att trafikeras på lördagar med start 4 november 2017.
  • Stockholm Arlanda (ARN) – Fuerteventura (FUE) kommer att trafikeras på lördagar med start 4 november 2017.

Utökade avgångar på befintliga linjer:

  • Sträckan Stockholm Arlanda (ARN) – Marrakech (RAK) kommer att utökas från till två avgångar i veckan, onsdagar och lördagar, från och med 1 november.

Sträckan Stockholm Arlanda (ARN) – Tel Aviv (TLV) kommer att utökas till två avgångar i veckan, tisdagar och söndagar, från och med 31 oktober i år