Gå till innehåll

Ny direktlinje till Krabi från Arlanda med Norwegian invigd

2018-10-31, kl. 17:57

Nu tillkommer en destination i populära Thailand i utbudet från Stockholm Arlanda Airport. Under onsdagen invigdes direktlinjen med Norwegian som gör det möjligt för svenskarna att kunna flyga direkt till semesterdestinationen Krabi två gånger i veckan.

Thailand fortsätter att vara ett av svenskarnas favoritresmål. Sedan tidigare flyger Norwegian direkt till Bangkok och med den nya destinationen Krabi erbjuds svenska resenärer ännu fler möjligheter att flyga direkt till Thailand under vinterhalvåret. Bangkok är en åretruntlinje medan Krabi är en vinterlinje. Krabi ligger 90 mil söder om Bangkok och är omtalad för sina vackra omgivningar och kritvita stränder.

Under onsdagseftermiddagen invigdes den nya linjen. Vid gaten bjöds passagerarna på chokladtryffel, ingefärasmoothie och invigningstal av Swedavia och flightens kapten − som passade på att tipsa passagerarna om sina guldkorn i Krabi. 

− Det är en fantastisk plats, väldigt vacker och idyllisk. Missa inte James Bond-klippan och passa på att pröva kitesurfing eller vindsurfing. Krabi är även inspelningsplats för Leonardo DiCaprios "The Beach". Jag kan verkligen rekommendera Krabi. 

I det kommande vinterprogrammet kommer Norwegian att flyga till Krabi från Arlanda två gånger i veckan, på onsdagar och fredagar, till och med slutet av mars 2019.

− Vi är glada att Norwegian fortsätter att expandera på Arlanda och välkomnar den nya direktlinjen. Nu får fler svenskar möjlighet att flyga direkt till sin semesterdestination vilket gör resan snabbare och smidigare. Thailand är ett populärt resmål bland svenskarna och det senaste året har antalet resenärer dit ökat med 12 procent, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.