Gå till innehåll

Ny direktlinje till Tallinn med Norwegian

2018-05-31, kl. 09:52

Norwegian öppnar ytterligare en direktlinje från Stockholm Arlanda Airport. Tre gånger i veckan kommer flygbolaget att erbjuda resenärerna en direktförbindelse från Arlanda till Tallinn i Estland. Direktlinjen mellan de båda huvudstäderna öppnar den 30 oktober i år.

Vy över Tallinn

På bara en timme når resenärerna Estlands huvudstad, Tallinn, från Arlanda. Staden genomsyras av medeltidscharm men erbjuder också många sevärdheter för moderna turister.

– Det är mycket glädjande att Norwegian fortsätter att satsa på Arlanda. Flygtrafiken från Arlanda till Tallinn har ökat kraftigt de senaste åren. Sedan 2014 har vi sett en ökning med nästan 150 procent, vilket tydligt visar att det finns en stor efterfrågan, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Förutom den nya direktlinjen till Tallinn utökar Norwegian antalet avgångar till populära destinationer under vinterhalvåret. Från Arlanda utökas avgångarna till Nice, Larnaca, Budapest, Marrakech, Tel Aviv, Krakow, Palma, Malaga, Dubai, London, Riga och Vilnius.

Den nya direktlinjen kommer att trafikeras på tisdagar, torsdagar och söndagar från 30 oktober 2018. Norwegians förnyade flygplansflotta tillhör de mest moderna och miljöanpassade i världen.