Gå till innehåll

Ny popup på Arlanda – ett bra move inför din resa

2018-06-19, kl. 12:51

Vill du göra ett bra move inför din resa? Kom förbi vår nya popup i Terminal 5. Det svenska varumärket Movesgood erbjuder uppdaterade, hållbara och prisvärda basplagg och inredning med nordisk design. Dessutom får våra resenärer just nu 25 procent rabatt i öppningserbjudande.

Under hösten 2017 öppnade Movesgood sina första popup-butiker i Mall of Scandinavia och Täby centrum. Nu har turen kommit till Arlanda. Moves goods popuper är gjorde helt i återvunnet trä och skapade för att erbjuda en ny, spännande och smidig shoppingupplevelse. Här hittar du snabbt och enkelt dina basfavoriter såsom kashmirponchon, kashmirhalsduken, bas t-shirten i bambuviscos, linneskjortan och jeansen.

Movesgood startade 2010 i samband med ett samarbete med ett av Sveriges största modemagasin. Och vissa tidningar har utnämnt Movesgood till "det svenska succévarumärket". Målgruppen är modeintresserade kvinnor och män i den mentala åldern 25−50 år som uppskattar hållbar kvalitet och effektivitet när de handlar, både på nätet och i fysiska butiker.

Popupen i Terminal 5 kommer finnas kvar till december i år och har öppet från klockan 06.00 till 21.00 på vardagar (06−19 på helger). Du hittar den i Michael Kors gamla lokaler mot F-piren.