Gå till innehåll

Pocket Bar & Bistro har öppnat i SkyCity på Arlanda

2023-04-17, kl. 10:29

Nu har Pocket Bar & Bistro slagit upp sina portar på Stockholm Arlanda Airport. Pocket Bar & Bistro hittar man en trappa upp i SkyCity med en fantastisk utsikt över start – och landningsbana. Menyn består av traditionella svenska rätter såväl som populära internationella rätter.

Under andra halvan av 2023 öppnar den nya Marknadsplatsen på Stockholm Arlanda Airport men det händer även saker på andra delar av flygplatsen. I SkyCity kommer flera nya restauranger, barer och butiker öppna under året. En restaurang som precis slagit upp sina portar är restaurangen Pocket Bar & Bistro. De finns en trappa upp i SkyCity, mitt emot Arlanda Centralstation.

På Pocket Bar & Bistro kommer det att serveras mat under hela dagen. Menyn består av svenska klassiska rätter men också kända populära rätter med internationell karaktär. Här finns även en bardel med mysig atmosfär för exempelvis resenären eller hotellgästen som befinner sig i SkyCity.

Arlanda befinner sig mitt i en stor utvecklingsfas. Under sommaren öppnar en ny säkerhetskontroll i Terminal 5 och under året kommer även shopping, mat och dryckesutbudet att expandera då de första av de cirka 50 enheterna på den nya Marknadsplatsen kommer öppna upp. Matupplevelsen på flygplatsen har stor påverkan på den totala resenärsupplevelsen och därför kommer fler ytor för restauranger och barer tillföras och anpassas till dagens och framtidens resenärer med fokus på ett brett utbud som ska passa allas plånböcker, mer hälsosam mat samt mat med tydlig lokal förankring.