Gå till innehåll

Ryanair lanserar direktlinje till Köln från Arlanda

2022-03-11, kl. 10:01

Ryanair har expanderat kraftigt på Stockholm Arlanda Airport under det senaste halvåret och lanserar nu ytterligare en Europalinje från den nya basen. Med start i slutet av mars flyger de två gånger i veckan till Tysklands fjärde största stad, Köln.

Ryanair fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport och adderar ännu en Europalinje lagom till våren, till Köln, belägen i delstaten Nordrhein-Westfalen i västra Tyskland.

Med start den 27 mars 2022 flyger Ryanair Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Cologne Bonn Airport (CGN) två gånger i veckan på torsdagar och söndagar. Biljetter finns till försäljning.

Sträckan trafikerades som en sommarlinje före pandemin och den största passagerargruppen mellan Stockholm och Köln var privatresenärer, huvudsakligen turister, men många reste också för att besöka familj och vänner.

Ryanair blir inte ensamma om att erbjuda en direktförbindelse från Arlanda, då Lufthansagruppens tyska lågprisbolag Eurowings återstartar sin trafik till Köln under våren.