Gå till innehåll

SAS utökar linjeutbudet och lanserar två nya direktlinjer till Tivat och Pärnu

2022-04-04, kl. 09:44

SAS växlar upp på Stockholm Arlanda Airport inför sommarsäsongen och utökar tillgängligheten och destinationsutbudet med två nya destinationer till Tivat i Montenegro, och Pärnu i Estland.

SAS fortsätter att utöka och återstarta sitt linjenät från Sverige och Stockholm Arlanda för att möta den ökande efterfrågan på resor. I slutet av juni lanserar de nu en ny sommarlinje till Estlands största semesterort Pärnu, samt en linje till kuststaden Tivat i sydvästra Montenegro.

I sju veckor under högsommaren erbjuder SAS direkttrafik mellan Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Pärnu Airport (EPU). 

Direktlinjen mellan Stockholm Arlanda (ARN) – Tivat Airport (TIV) kommer att trafikeras 12 avgångar med start i slutet av juni.

Flygbolaget har sedan tidigare annonserat att de under våren börjar flyga direkt till den polska huvudstaden Warszawa. Direktlinjen mellan Stockholm Arlanda (ARN) – Warszawa Chopin (WAW) kommer att trafikeras sex dagar i veckan med start i början av maj.

Som också kommunicerats tidigare kommer man i början av juni för första gången kunna flyga direkt mellan Sverige och Kanada, då SAS lanserar en ny direktlinje till Toronto från Stockholm Arlanda. Rutten Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Toronto Pearson International Airport (YYZ) kommer att trafikeras fyra avgångar per vecka med det helt nya flygplanet Airbus 321LR.