Gå till innehåll

​​Konditori RC Chocolat utökar på Arlanda

2016-10-18, kl. 09:36

Nu expanderar det franskinspirerade konditoriet, caféet och bageriet RC Chocolat på Stockholm Arlanda Airport. I tillägg till Terminal 5 och SkyCity öppnar nu även ett konditori i Terminal 3. Alla bakverk görs för hand; bröd, bullar, chokladpraliner, chokladtryfflar, bakelser och tårtor. Till detta serveras varm choklad och kaffe, där bönorna även valts ut med särskild hänsyn till miljön.

Nu expanderar det franskinspirerade konditoriet, caféet och bageriet RC Chocolat på Stockholm Arlanda Airport. I tillägg till Terminal 5 och SkyCity öppnar nu även ett konditori i Terminal 3. Alla bakverk görs för hand; bröd, bullar, chokladpraliner, chokladtryfflar, bakelser och tårtor. Till detta serveras varm choklad och kaffe, där bönorna valts ut med särskild hänsyn till miljön.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra resenärer ett utbud där råvarorna är utvalda med omsorg och av högsta kvalitet. Med bas i Sigtuna representerar familjeföretaget RC Chocolat det småskaliga och närproducerade som vi tycker är ett bra komplement till de större aktörerna på Arlanda, säger Magnus Ros, kommersiell direktör på Swedavia.