Gå till innehåll

Check out Arlanda och nya Marknadsplatsen

Det händer mycket på Arlanda de kommande åren. Redan nu välkomnas resenärerna till en ny modern säkerhetskontroll i Terminal 5. Väl inne i terminalen växer den nya Marknadsplatsen fram. Här kan du ta del av ett unikt shoppingutbud och äta på en mängd trevliga caféer och restauranger i en lugn atmosfär. Det händer även mycket i SkyCity och Terminal 2. Utbudet breddas och nya spännande enheter öppnar.

Något för alla

Marknadsplatsen är Arlandas största satsning någonsin på shopping, mat- och dryck. När allt står klart runt årsskiftet 2024/2025 kommer Marknadsplatsen erbjuda ett 40-tal nya restauranger och butiker på en yta som är cirka 11 000 kvadratmeter. Designen är präglad av det skandinaviska och bland annat träpaneler med mjuka former skapar en trivsam atmosfär.

Marknadsplatsen erbjuder något för alla, oavsett om det handlar om shopping eller mat. Vi vill erbjuda en bredd, både gällande utbud och pris. Utbudet kommer också förnyas och förändras över tid.

Vi är glada att vi nu har öppnat de första butikerna och restaurangerna, men det är mycket mer på gång! Vi hoppas ni håller ut bland byggplanken och att ni liksom vi ser framemot när hela Marknadsplatsen står klar.

Airport vision
A grupp av tre personer fikar och konverserar.

Utbudet på hela flygplatsen förändras

Det är inte enbart Terminal 5 som förnyas. Det händer även mycket i våra andra terminaler och i SkyCity. Utbudet breddas och nya spännande butiker och restauranger har öppnat sedan starten hösten 2023. Precis som på Marknadsplatsen präglas utbudet av en skandinavisk design med fokus på en trivsam och avslappnad atmosfär.