Itamae Sushi

Förstklassig sushi i SkyCity. Itamae är det japanska ordet för köksmästare, sushikockens högsta titel. Kedjan är känd för att vara bäst i klassen. Den viktiga skillnaden ligger i själva sushikvalitén, eller som Itamae själva uttrycker det: det enda som spelar någon roll är hur väl det smakar.

Kategori: Glutenfritt Laktosfritt Restaurang Take away Veganskt Vegetariskt
Tidsgaranti 15 min 15 min
Tidsgaranti
Två vita blad på orange bakgrund som symbol för vegansk mat Veganskt
Sädesslag som en symbol för glutenfri mat Glutenfritt
En mjölkflaska som symbol för laktosfri mat Laktosfritt
Två små vita blad på en stjälk som symbol för vegetarisk mat Vegetariskt
Take away icon Take away

Det ser ut som en klassisk japansk sushirestaurang, med avskalad inredning och diskret design. Itamae gör inte stort väsen av sig i sitt stillsamma hörn av SkyCity. Men för den som kan Stockholms sushiutbud är den blå Itamae-logotypen en symbol för premiumsushi. Kedjan har flera systerkrogar i huvudstaden som är omtalade för att hålla verkligt hög kvalitet.

Även matsedeln håller sig inom ramen för den konventionella sushibaren. Det är nigiri, norimaki, sashimi och sjögräsrullar, utan omsvep. Varma kycklingspett, gyoza-knyten och yakiniku serveras, liksom den koreanska paradrätten bibimbap och naturligtvis kedjans egna original shake mushi. Hemligheten bakom Itamaes framgång är att man inte gör avkall på något, varken på råvarornas fräschör eller kockarnas kunskap.

E-post: info@itamae.se
Webb: itamae.se

Itamae

Hitta hit

1

Itamae Sushi

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag-lördag: 10.00-21.00
Söndag: 11.00-21.00

Telefon:

08-30 03 31