På denna webbplats använder vi cookies
Genom att fortsätta vara inne på webbplatsen godkänner du hur vi använder cookies. Här får du mer information och vilka inställningar du kan göra
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
{{importantAnnouncements[0].HeadLine}}
{{importantAnnouncement.HeadLine}}
Uppdaterad: {{importantAnnouncement.LastUpdated}}

Itamae Sushi

Förstklassig sushi i SkyCity. Itamae är det japanska ordet för köksmästare, sushikockens högsta titel. Kedjan är känd för att vara bäst i klassen. Den viktiga skillnaden ligger i själva sushikvalitén, eller som Itamae själva uttrycker det: det enda som spelar någon roll är hur väl det smakar.

Kategori: Restaurang

Det ser ut som en klassisk japansk sushirestaurang, med avskalad inredning och diskret design. Itamae gör inte stort väsen av sig i sitt stillsamma hörn av SkyCity. Men för den som kan Stockholms sushiutbud är den blå Itamae-logotypen en symbol för premiumsushi. Kedjan har flera systerkrogar i huvudstaden som är omtalade för att hålla verkligt hög kvalitet.

Även matsedeln håller sig inom ramen för den konventionella sushibaren. Det är nigiri, norimaki, sashimi och sjögräsrullar, utan omsvep. Varma kycklingspett, gyoza-knyten och yakiniku serveras, liksom den koreanska paradrätten bibimbap och naturligtvis kedjans egna original shake mushi. Hemligheten bakom Itamaes framgång är att man inte gör avkall på något, varken på råvarornas fräschör eller kockarnas kunskap.

Öppettider: 10.00-21.00 alla dagar.

Placering: SkyCity

Utbud: Sushi samt traditionella asiatiska rätter t.ex. "Shake sushi", yakiniku och bibimbap.

Prisklass: Sushi från 99 kr, varmrätter från 109 kr.

Tidsgaranti: Inom 5-10 min.

Kontakt: Tel: 08-30 03 31
email: info@itamae.se
Hemsida: itamae.se

Hitta hit

1

Itamae Sushi

SkyCity Före säkerhetskontrollen

Öppettider:

Måndag−fredag 10.00−21.00 
Lördag 10.00−18.00 
Söndag 10.00−21.00

Telefon:

08-30 03 31