Gå till innehåll

Espresso house har öppnat i Sky City

2018-03-08, kl. 13:55

Sugen på riktigt kvalitetskaffe? Nu har Espresso House öppnat i Sky City!

Espresso House, som sedan tidigare har en enhet i ankomsthallen i Terminal 5, öppnade i veckan i Sky City. Kika förbi och ta med dig en rykande varm latte innan du beger dig mot incheckningen eller slå dig ner i någon av sofforna och njut av mackor, sallader och bakverk från kedjans eget bageri.

Bakom disken hälsar Johanna, Ida och Eddie välkomna. Utanför kaféet står Maja med en låda smörgåsar i famnen: "Gratis mackor till alla som köper kaffe i dag", meddelar Ida med ett leende.

Den svenska kafékedjan Espresso house öppnade i Lund 1996 och blev den största kaffebarkedjan i Norden. En av hemligheterna bakom succén är tonvikten på hantverk, kvalitet och aromer. På Espresso House görs gourmetkaffe från särskilt utvalda plantager i Brasilien, Etiopien, Guatemala och Tanzania.

Enheterna på Arlanda har även ett brett urval av kalla drycker, smoothies och lemonader. Bakverken blir till för hand i det egna bageriet i Malmö. Chokladbollarna är handrullade, focaccian bakas av italienskt mjöl och surdegen är äkta vara. Och är du bara ute efter en munsbit kan du välja en småbakelse eller minisallad.

Espresso house i Sky City har öppet kl. 06.00−22.00 på vardagar och kl. 07.00−21.00 på helger.

Hitta till Espresso house på Arlanda.