Gå till innehåll

Flygbolaget easyJet återvänder med ny direktlinje till London

2020-07-02, kl. 10:50

Det brittiska lågprisbolaget easyJet återvänder till Stockholm Arlanda Airport efter 3 månaders uppehåll och lanserar en ny direktlinje till London Gatwick samtidigt som de återtar trafiken till Berlin, Geneve och Milano i juli.

London med Tower Bridge

Flygbolaget easyJet återkommer till Arlanda efter sitt uppehåll under covid-19-pandemin med en ny direktlinje till den brittiska huvudstaden den 20 juli. De kommer att trafikera sträckan Stockholm Arlanda-London Gatwick 4 gånger i veckan året runt med en A320.

Flygbolaget återupptog också trafiken till Berlin Tegel den 1 juli, följt av Milano Malpensa den 31 juli och Genève i september. 

Ett flertal flygbolag är nu tillbaka på Swedavias tio flygplatser och trafiken ökar successivt under sommaren, framförallt till europeiska destinationer, för att trappas upp till hösten.

– Det är oerhört glädjande att också easyJet är tillbaka på Arlanda dels genom att återuppta trafik till flera av deras befintliga populära destinationer och dessutom med en ny direktlinje till London Gatwick, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell utveckling på Swedavia.
Vi ser med tillförsikt fram emot att få tillbaka mer flygtrafik och resenärer på våra flygplatser när situationen har stabiliserats, gränserna är öppna och reseavrådan borttagen. Utöver att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi infört omfattande smittskyddsåtgärder för att skapa en trygg miljö för såväl medarbetare som resenärer på alla våra flygplatser.

Allt du behöver veta inför din resa

Läs mer om London

Läs mer om Milano

Läs mer om Genève