Gå till innehåll

Ta ett foto med en vän och vinn en pride-resväska!

Gör så här: 

  1. Fota dig, ensam eller tillsammans med ditt resesällskap, vid vår fotovägg som är placerad på Göteborg Landvetter Aiport. 
  2. Lägg upp bilden på ditt Instagramkonto. Du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se din bild.
  3.  Tagga din bild med #SwedaviaPride – klart!

När Prideveckan har avslutats koras tre vinnare som vinner en stripad pride-resväska. Vinnaren meddelas personligen på Instagram via direktmeddelande. 

 

KVALIFIKATIONER FÖR ATT DELTA  

Alla personer som har fyllt 18 år får delta i tävlingen. Swedaviaanställda eller medarbetare på företag som är verksamma på Landvetter får dock inte delta i tävlingen. Arrangören har rätt att utesluta sådana deltagare som har för avsikt att missbruka tävlingen för att ändra resultat eller sannolikheter. 

DELTAGANDE 

Deltagandet är frivilligt och kräver inte att man köper en produkt eller tjänst.  

KORANDE AV VINNARE OCH VINST   

När prideveckan har avslutats utses tre vinnare. Priset består av en stripad pride-resväska som skickas hem till vinnaren eller hämtas på plats på Arlanda/Landvetter. 

ÅTAGANDEN OCH INLÖSEN AV VINSTEN   

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Swedavia. Juryns beslut kan inte överklagas. 

Vinnaren underrättas och får information om vinsten via direktmeddelande på Instagram. Vinsten kan antingen skickas till vinnarens hemadress eller hämtas på plats på Arlanda/Landvetter.  

Genom att delta i tävlingen samtycker vinnaren till att arrangören får publicera vinnarens förnamn i samtliga digitala kanaler samt tagga vinnarens Instragramkonto. Vinnaren åtar sig även att mejla originalet av tävlingsbilden till socialamedier@swedavia.se och skriver därmed över bild- och publiceringsrättigheter till arrangören. Vinnaren får inte heller radera bilden från sitt Instagramkonto tidigare än ett år efter vinsten.  

Om vinnaren inte återkopplar till arrangören inom sju (7) arbetsdagar från vinstdatum har Arrangören rätt att utse en ny vinnare.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER 

Arrangören behandlar deltagarnas personuppgifter för att genomföra tävlingen och förmedla vinsten. Mer om hur vi behandlar personuppgifter finns att läsa här: https://www.swedavia.se/om-swedavia/integritetspolicy/ 

RÄTTIGHETER OCH ARRANGÖRENS ANSVAR   

Rättigheterna till material i tävlingen och relaterade immateriella rättigheter tillhör Arrangören.  

Vinnaren friskriver Arrangören från allt ansvar och eventuell skada som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen eller mottagande eller användning av vinsten. 

Arrangören ansvarar inte för eventuella indirekta eller direkta skador eller utgifter som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen. Arrangören ansvarar inte för problem som beror på informationstekniska orsaker eller hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinsten. 

ÄNDRING AV REGLER OCH VILLKOR, ÖVRIGA VILLKOR  

Arrangören förbehåller sig rätten att ändra reglerna. 

Arrangören förbehåller sig rätten att göra sådana ändringar i tävlingen och reglerna som inte påverkar deltagaren väsentligt.