Gå till innehåll

Tävla om hudvårdsprodukter från Stockholm Duty Free  

Här kan du läsa de fullständiga villkoren för att delta i tävlingen.

Kvalifikationer för att delta
Alla personer som har fyllt 18 år får delta i tävlingen. Arrangörens medarbetare eller medarbetare på de bolag och organisationer som har haft med tävlingen att göra eller deras familjemedlemmar får dock inte delta i tävlingen. Arrangören har rätt att utesluta sådana deltagare som har för avsikt att missbruka tävlingen för att ändra resultat eller sannolikheter.

Delatagande
Deltagandet är frivilligt och kräver inte att man köper en produkt eller tjänst.

Korande av vinnare och vinst
Totalt utses fyra (4) vinnare i tävlingen. Varje vinnare får en necessär innehållande en bodylotion, en SPF30 för ansikte och kropp, en dagkräm samt ett serum. Samtliga i resestorlek. Dessutom får varje vinnare en av produkterna nedan.

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF30 200ml
Biotherm Life Plankton Elixir Serum 50ml
Biotherm Blue Peptides Uplift Cream SPF30 50 ml
Biotherm Aquasource Cica Nutri 50ml
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Inlösen av vinsten
Vinnaren underrättas och får information om hur vinsten kan lösas in via Arrangören. Med vinnarens samtycke erhåller arrangören rätt att publicera vinnarens förnamn i det ursprungliga tävlingsinlägget. Om ett vinstmeddelande inte kan skickas till vinnaren på grund av orsaker som är oberoende av Arrangören är Arrangören inte skyldig att leverera priset eller motsvarande ersättning till vinnaren.

Om vinnaren inte kan nås inom fjorton (14) dagar från vinstdatum har Arrangören rätt att dra en ny vinnare. Vinsten i tävlingen kan inte omvandlas till pengar eller bytas mot någon annan produkt. 

Rättigneter och arrangörens ansvar
Rättigheterna till material i tävlingen och relaterade immateriella rättigheter tillhör Arrangören. 

Vinnaren friskriver Arrangören från allt ansvar och eventuell skada som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen eller mottagande eller användning av vinsten.

Arrangören ansvarar inte för eventuella indirekta eller direkta skador eller utgifter som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen. Arrangören ansvarar inte för problem som beror på informationstekniska orsaker eller hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinsten.

Ändring av regler och villkor, övriga villkor
Arrangören förbehåller sig rätten att ändra reglerna.

Arrangören meddelar om tävlingen på den här sidan om vi tvingas göra ändringar i tävlingen, dess vinst, tidsperiod, tillgänglighet eller andra delar som påverkar tävlingens utförande. Arrangören förbehåller sig rätten att göra sådana ändringar i tävlingen och reglerna som inte påverkar deltagaren väsentligt.