Gå till innehåll

Ta en selfie och vinn ett presentkort på Marknadsplatsen!

Den sista varje månad koras en vinnare som vinner ett presentkort på 2 000 kronor att handla för på Marknadsplatsen. Vinnaren meddelas personligen på Instagram via direktmeddelande.

Så här tävlar du

1. Fota dig, ensam eller tillsammans med ditt resesällskap, här vid vår selfie point.

2. Lägg upp bilden på ditt Instagramkonto och berätta vad du tycker om Arlandas nya Marknadsplats. Du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se din bild.

3. Tagga din bild med #CheckoutArlanda – klart!

Tävlingsregler och villkor

Kvalifikationer för att delta

Alla personer som har fyllt 18 år får delta i tävlingen. Swedaviaanställda eller medarbetare på företag som är verksamma på Arlanda får dock inte delta i tävlingen. Arrangören har rätt att utesluta sådana deltagare som har för avsikt att missbruka tävlingen för att ändra resultat eller sannolikheter.

Deltagande

Deltagandet är frivilligt och kräver inte att man köper en produkt eller tjänst.

Korande av vinnare och vinst

Den sista varje månad utses en (1) vinnare som får ett presentkort till ett värde av 2 000 svenska kronor att handla för på Arlandas nya Marknadsplats. Presentkortet kan nyttjas i samtliga butiker, restauranger och caféer på Arlanda, men får inte användas vid köp av alkohol och tobak och kan inte heller bytas in mot kontanter.

Åtaganden och inlösen av vinsten

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Swedavia. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnaren underrättas och får information om vinsten via direktmeddelande på Instagram. Vinsten kan antingen skickas till vinnarens hemadress eller hämtas på plats på Arlanda.

Genom att delta i tävlingen samtycker vinnaren till att arrangören får publicera vinnarens förnamn i samtliga digitala kanaler samt tagga vinnarens Instragramkonto. Vinnaren åtar sig även att mejla originalet av tävlingsbilden till socialamedier@swedavia.se och skriver därmed över bild- och publiceringsrättigheter till arrangören. Vinnaren får inte heller radera bilden från sitt Instagramkonto tidigare än ett år efter vinsten.

Om vinnaren inte återkopplar till arrangören inom sju (7) arbetsdagar från vinstdatum har Arrangören rätt att utse en ny vinnare.

Behandling av personuppgifter

Arrangören behandlar deltagarnas personuppgifter för att genomföra tävlingen och förmedla vinsten. Mer om hur vi behandlar personuppgifter finns att läsa här.

Rättigheter och arrangörens ansvar

Rättigheterna till material i tävlingen och relaterade immateriella rättigheter tillhör Arrangören. 

Vinnaren friskriver Arrangören från allt ansvar och eventuell skada som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen eller mottagande eller användning av vinsten.

Arrangören ansvarar inte för eventuella indirekta eller direkta skador eller utgifter som orsakas eller påstås ha orsakats av deltagande i tävlingen. Arrangören ansvarar inte för problem som beror på informationstekniska orsaker eller hinder att delta i tävlingen eller ta emot vinsten.

Ändring av regler och villkor, övriga villkor

Arrangören förbehåller sig rätten att ändra reglerna.

Arrangören förbehåller sig rätten att göra sådana ändringar i tävlingen och reglerna som inte påverkar deltagaren väsentligt.